• 1
  • 2
  • 3

Carolus Borromeus College

In onze nieuwsbrief hebben we kennis gemaakt met Paul Buuts en Mariëlle Joosten, gymdocenten van Het Carolus Borromeus College. Dit artikel willen we ook delen met de bezoekers van onze website.

In deze nieuwsbrief maken we kennis met Paul Buuts en Mariëlle Joosten, gymdocenten van Het Carolus Borromeus College. In het voorjaar en najaar gymen hun leerlingen op Sportpark Brandevoort.

100 jaar
Tijdens het schooljaar 2018-2019 wordt gevierd dat Het Carolus 100 jaar bestaat. Een van de festiviteiten was de Expeditie Carolus op 27 mei. Tijdens deze gezellige dag zijn de verschillende kwaliteiten van de leerlingen aangesproken: sportiviteit, samenwerken en conditie. De leerlingen waren actief in gemixte teams over alle jaren heen. Naast activiteiten op het sportpark waren er ook workshops op school.

Paul en Mariëlle vertellen dat de voorbereidingen voor deze dag anderhalf jaar geleden al begonnen zijn. Er is veel tijd in gaan zitten, maar het resultaat mag er dan ook zeker zijn. De leerlingen hebben enorm genoten. Een dag om niet te vergeten!

Bewegingsonderwijs
Hun visie op bewegingsonderwijs is het kennis laten maken met een zo breed mogelijk scala aan sporten. Door de vele faciliteiten op Sportpark Brandevoort kunnen ze ook een breed programma aan sporten aanbieden. Alles wat het sportpark te bieden heeft wordt gebruikt. En vooral de ruimte is erg fijn. Per klas een voetbalveld aan ruimte is ongekend. Paul benadrukt dat ze erg blij zijn met de leerlingen zoals ze hier door de basisscholen worden afgeleverd. Hij vindt het fijn om te werken met gemotiveerde, sportieve en positieve leerlingen.

Samenwerking
De samenwerking wordt met het Sportpark verloopt erg prettig. In de loop der jaren hebben Paul en Mariëlle de vrijwilligers en William steeds beter leren kennen en hebben ze een goede samenwerking opgebouwd.

Dromen
Eigenlijk hebben ze alles wat ze wensen aan mogelijkheden op Sportpark Brandevoort. Ze zijn erg blij met het basketbalveld, dat wordt gebruikt voor Basketbal, tjoekbal  maar ook voor andere sporten. Als ze mogen dromen dan noemt Paul dat zwembad een mooie aanvulling zou zijn. Mariëlle geeft aan dat een aantal extra tafeltennistafels fijn zou zijn, zodat er een toernooitje georganiseerd kan worden. Of misschien wel een klimwand om te kunnen boulderen of verticaal klimmen.

Uw activiteit op Sportpark Brandevoort?


Wilt u gebruik maken van de faciliteiten op sportpark Brandevoort? Informeer dan naar de mogelijkheden via beheerder@sportparkbrandevoort.nl.
Ook geschikt voor sportgerelateerde teambuildingsactiviteiten voor bedrijven en organisaties.

Mail voor meer informatie

Sporten in coronatijd

 

Verenigingen die sporten op Sportpark Brandevoort hebben coronaprotocollen opgesteld. Klik hieronder om hier meer over te lezen.

Sporten in coronatijd

Headline

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Maatschappelijke stage lopen op Sportpark Brandevoort?

 

Ben je op zoek naar een stageplek voor je maatschappelijke stage? Dat kan ook op Sportpark Brandevoort! Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar de beheerder.

Meer informatie