• 1
  • 2
  • 3

Vacature: Vrijwilliger voor de woensdagavond

Wij zoeken een vrijwilliger voor achter de bar en in de keuken voor de woensdagavond.

Vrijwilliger - Sportpark Brandevoort (m/v)
In de mooie wijk Brandevoort ligt een bruisend Sportpark waar wekelijks honderden mensen elkaar ontmoeten en sporten. Stichting Sporten en Bewegen in Brandevoort (SSBB) exploiteert dit mooie sportpark. Op dit moment zoeken wij een vrijwilliger die het huidige team komt versterken.

Functie-inhoud:
Wij zoeken iemand die één avond in de week, op woensdag, voor achter de bar en in de keuken wil meehelpen. Bij grote drukte of ziekte van andere vrijwilligers willen we ook een beroep op je kunnen doen op andere tijden. Dit gaat natuurlijk altijd in onderling overleg.

 Gewenste ervaring:
Ben jij een enthousiaste doener? Mogelijk met wat horeca ervaring, die vriendelijk is, graag initiatief neemt en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel. Het is een sportkantine, dus is het ook fijn als je affiniteit met sport hebt.

 Wat bieden we: 
Een leuke, sportieve en boeiende omgeving om in te werken. Hierbij draag je een steentje bij aan een bruisend sportpark en dynamiek in de wijk Brandevoort. Samen met het team zorg je voor gastvrijheid op het Sportpark, iets om trots op te zijn. 

 Sportpark Brandevoort:
Het sportpark ligt midden in de jonge wijk Brandevoort (Helmond). Op het sportpark staat een prachtig clubhuis waar verschillende actieve verenigingen gebruik maken van de faciliteiten, waaronder het horecagedeelte. Kijk voor verdere informatie op www.sportparkbrandevoort.nl 

Heb je interesse?
Stuur je sollicitatie en CV naar Richard Waldt via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uw activiteit op Sportpark Brandevoort?


Wilt u gebruik maken van de faciliteiten op sportpark Brandevoort? Informeer dan naar de mogelijkheden via beheerder@sportparkbrandevoort.nl.
Ook geschikt voor sportgerelateerde teambuildingsactiviteiten voor bedrijven en organisaties.

Mail voor meer informatie

Vacatures

 

Sportpark Brandevoort is op zoek naar vrijwilligers voor bar- en aanverwante diensten. Ook als je belangstelling hebt voor beheer van het terrein komen we graag in contact met je. Daarnaast zoek we een Gastheer/gastvrouw horeca. Wil je meer weten over deze vacatures? Kijk dan op op de pagina vacatures.

(Vrijwillige) vacatures

Headline

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Maatschappelijke stage lopen op Sportpark Brandevoort?

 

Ben je op zoek naar een stageplek voor je maatschappelijke stage? Dat kan ook op Sportpark Brandevoort! Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar de beheerder.

Meer informatie