• 1
  • 2
  • 3

Willem, nieuwe vrijwilliger

Willem Smolders is een nieuwe vrijwilliger die actief is op Sportpark Brandevoort. Willem houdt zich vooral bezig met toezicht en handhaving.

 

In zijn werkzame leven is Willem actief geweest bij de politie en daarna in de beveiliging. Nu hij niet meer werkt, is hij regelmatig te vinden op ons Sportpark als lid van de Jeu de Boulesvereniging. Hij gooit graag een balletje op de baan. Naast Jeu de boules spelen kijkt Willem graag naar sporten als biljarten en darten.

Op Sportpark Brandevoort gelden regels waar iedereen zich aan moet houden. Enerzijds omdat we daar met zijn allen voor kiezen: zoals bijvoorbeeld het rookbeleid. Anderzijds omdat het mede wordt opgelegd door de overheid, zoals het <18=NIX beleid.

Voor het bestuur van de Stichting Sporten en Bewegen in Brandevoort staat voorop dat alle aangesloten organisaties met plezier en veilig hun sport kunnen bedrijven. Natuurlijk is winnen leuker dan verliezen, maar niet ten koste van alles. Wij zijn ervan overtuigd dat sport pas echt leuk kan zijn als we met respect voor elkaar het spel spelen. Deze gedragsregels kun je vinden op het bord bij de ingang en natuurlijk op onze website: www.sportparkbrandevoort.nl

Jullie zullen Willem vanaf nu vaker aantreffen op Sportpark Brandevoort. Hij is herkenbaar aan zijn gele BHV-hesje of door zijn Sportpark Brandevoort kleding. Willem gaat zich in eerste instantie vooral bezighouden met toezicht en handhaving en wie weet tref je hem straks ook achter de bar aan. Achter die alles overziende blik zit een vriendelijke man. Heb je vragen voor hem, spreek hem dan gerust aan.

Uw activiteit op Sportpark Brandevoort?


Wilt u gebruik maken van de faciliteiten op sportpark Brandevoort? Informeer dan naar de mogelijkheden via beheerder@sportparkbrandevoort.nl.
Ook geschikt voor sportgerelateerde teambuildingsactiviteiten voor bedrijven en organisaties.

Mail voor meer informatie

Maatschappelijke stage lopen op Sportpark Brandevoort?

 

Ben je op zoek naar een stageplek voor je maatschappelijke stage? Dat kan ook op Sportpark Brandevoort! Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar de beheerder.

Meer informatie