• 1
  • 2
  • 3

Er kan weer gesport worden op Sportpark Brandevoort

We zijn blij dat we Sportpark Brandevoort weer beperkt kunnen openen om te sporten.  We hebben met een aantal verenigingen hierover afspraken kunnen maken.

 

Hoe werkt het sporten op Sportpark Brandevoort in coronatijd?
Iedere club heeft een protocol opgesteld over het sporten in coronatijd. Deze protocollen zijn ingediend bij Gemeente Helmond en na goedkeuring hiervan kunnen clubs gaan sporten op een buitensportaccomondatie. Er maken meerdere clubs gebruik van Sportpark Brandevoort en de protocollen zijn op elkaar afgestemd. Wil je weten hoe jouw club gaat werken: kijk dan op de website van je club.

Wat is er anders?
We hebben looproutes met eenrichtingsverkeer aangebracht op het sportpark, zodat we elkaar zo min mogelijk tegenkomen. Het parkeerterrein is afgesloten voor auto's. Daar is tijdelijk de fietsenstalling. Kom zoveel mogelijk op de fiets en alleen. Alleen de mensen die komen sporten en hun trainers mogen het sportpark betreden. Bij de ingang van het sportpark is een gelegenheid om je handen te wassen. Maak daar gebruik van!

Volg de aanwijzigen op!
Op het Sportpark zijn twee coördinatoren aanwezig om alles in goede banen te leiden. Volg hun aanwijzigen altijd op. Zij zijn herkenbaar aan hun gele hesje.

Sporthuis is niet toegankelijk
Het sporthuis is gesloten. Je kunt geen gebruik maken van de kleedkamers en douches in het sporthuis. Toiletten zijn alleen toegankelijk in noodgevallen, voorkom dit zo veel mogelijk.

Houd je aan de regels!
Zorg dat je goed voorbereid naar het sportpark komt en de regels van jouw club kent. Alleen samen kunnen we er voor zorgen dat sporten op Sportpark Brandevoort mogelijk blijft. Bij (herhaaldelijk) overtreden van de regels kan de Gemeente Helmond maatregelen nemen, zoals bijvoorbeeld het uitsluiten van deelname van (groepen van) personen, of zelfs het opnieuw sluiten van het sportpark. Het is dus erg belangrijk dat iedereen zich aan de regels houdt.

Vrij sporten is niet toegestaan
Het is alleen toegestaan voor kinderen om te sporten in clubverband. Buiten deze trainingstijden en clubverband is het niet toegestaan om te sporten op Sportpark Brandevoort. Heb je belangstelling om mee te sporten met een van de clubs, maar ben je geen lid. Neem dan contact op met een van de clubs om te informeren naar de mogelijkheden.

Heb je nog vragen?
Neem dan contact op met de beheerder William Kuipers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geniet van het sporten in de buitenlucht met je leeftijdsgenoten en blijf gezond!

Uw activiteit op Sportpark Brandevoort?


Wilt u gebruik maken van de faciliteiten op sportpark Brandevoort? Informeer dan naar de mogelijkheden via beheerder@sportparkbrandevoort.nl.
Ook geschikt voor sportgerelateerde teambuildingsactiviteiten voor bedrijven en organisaties.

Mail voor meer informatie

Sporten in coronatijd

 

Verenigingen die sporten op Sportpark Brandevoort hebben coronaprotocollen opgesteld. Klik hieronder om hier meer over te lezen.

Sporten in coronatijd

Headline

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Maatschappelijke stage lopen op Sportpark Brandevoort?

 

Ben je op zoek naar een stageplek voor je maatschappelijke stage? Dat kan ook op Sportpark Brandevoort! Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar de beheerder.

Meer informatie