• 1
  • 2
  • 3

Sporthuis op 1 juli weer open

Gewijzigde maatregelen ivm corona vanaf 1 juli 2020.

Horeca weer open
Het sporthuis op Sportpark Brandevoort is op 1 juli weer geopend. Iedereen is van harte welkom om iets te komen drinken op het sportpark of als toeschouwer aanwezig te zijn tijdens trainingen of wedstrijden. Natuurlijk houden we ons aan de dan geldende richtlijnen en passen we ons aan aan de omstandigheden. Volg daarom altijd de aanwijzingen van het beheer op.

Kleedkamers blijven nog gesloten
De kleedkamers blijven gesloten tot 1 augustus. We hebben hier voor gekozen omdat het praktisch onmogelijk is om 1,5 meter afstand te houden bij en in de kleedkamer in verband met de vele verenigingen die op het Sportpark samenkomen.

Vrij sporten niet toegestaan
Tot op heden is het alleen toegestaan om georganiseerd via een sportvereniging te sporten op Sportpark Brandevoort. Het is dus niet mogelijk om een balletje te trappen op de velden of gebruik te maken van de andere sportvoorzieningen. Zodra we hier weer toestemming van krijgen van het coronateam in de veiligheidsregio, dan laten we het aan jullie weten.

Heb je vragen?
Neem dan contact op met beheerder William Kuijpers

Uw activiteit op Sportpark Brandevoort?


Wilt u gebruik maken van de faciliteiten op sportpark Brandevoort? Informeer dan naar de mogelijkheden via beheerder@sportparkbrandevoort.nl.
Ook geschikt voor sportgerelateerde teambuildingsactiviteiten voor bedrijven en organisaties.

Mail voor meer informatie

Sporten in coronatijd

 

Verenigingen die sporten op Sportpark Brandevoort hebben coronaprotocollen opgesteld. Klik hieronder om hier meer over te lezen.

Sporten in coronatijd

Headline

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua. At vero eos et accusam et justo duo dolores et ea rebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata sanctus est Lorem ipsum dolor sit amet.

Maatschappelijke stage lopen op Sportpark Brandevoort?

 

Ben je op zoek naar een stageplek voor je maatschappelijke stage? Dat kan ook op Sportpark Brandevoort! Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar de beheerder.

Meer informatie