Wijksportdag Brandevoort

Wijksportdag 2019 - 30 mei 2019

Dit evenement (vroeger Familiesportdag) wordt georganiseerd door SSBB en vindt jaarlijks op Hemelvaartsdag plaats. Het is een sportief maar vooral gezellig evenement, waaraan teams van minimaal 10 en maximaal 15 personen, jong en oud, mee kunnen doen. Je kunt je inschrijven als familie, als vriendengroep, als collega's, kortom, alles is eigenlijk goed. 

De lokatie is Sportpark Brandevoort, en we beginnen meestal rond 10 uur en de afsluiting is om ongeveer 19.00 uur.

We vragen van de deelnemers een bescheiden bijdrage, maar daarvoor krijgt iedereen dan een lunch én een barbecue aangeboden. Tevens dient deze inschrijving om de kosten van het huren van de spellen te betalen. Aan de bar in de altijd al gezellige kantine zijn natuurlijk diverse drankjes te bestellen.

Inschrijven

Teams kunnen zich vanaf 1 maart tot twee weken voor Hemelvaart inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijwilligers gezocht

Iets organiseren zonder vrijwilligers gaat natuurlijk niet. Daarom zoeken altijd vrijwilligers om mee te helpen bij het uitzetten en opruimen van de spellen, en voor de begeleiding ervan tijdens de dag. Daarvoor kun je je ook aanmelden bij het bovengenoemde emailadres.